Zámbó Krisztián

45268 likes 14441 talking about this. Mostanában több a jó napom mint a rossz csak magammal foglalkozom edzeni.


Nalunk Forgatott Az Edes Elet Zambo Krisztian Kiprobalta A Felnott Balett Orainkat Movie Posters Movies Poster

1 day agoTalpraesett vagyok van önbizalmam ez bejön a nőknek.

. Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt hogy tizenegy év után külön utakon folytatjákKrisztián most elmondta hogy alapvetően jól érzi magát de a magányos esték megviselik. Krisztian Zámbó And the Zsuzzi He was already planning to get married and start a family when he came out of the sky like a bolt of lightning The news has been announced To end their relationship after 11 years. Krisztián a Borsnak árulta el összességében jól viseli a szakítást nincs maga alatt nem omlott össze.

Zámbó Krisztián szakításával kapcsolatban most egy pszichológus is kifejtette véleményét Fotó. Az utóbbi időben azonban megromlott a kapcsolat így a szakítás mellett döntöttek. Válságba került Zámbó Krisztián és menyasszonya Takács Zsuzsika kapcsolata pedig már az esküvőt tervezték.

A zenész azt is elmondta hogy bár nem erőltet semmit nyitott arra hogy megismerkedjen élete szerelmével úgy érzi ugyanis hogy 42 évesen már illene családot alapítania. A legfrissebb hírek itt. 1 day agoKrisztián Zámbó exe made a surprising statement.

Sokaknak feltűnt hogy nem oszt meg Krisztiánnal közös. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni. Ő volt az aki a menyasszonyával Zsuzskával ellentétben először megszólalt megerősítette a szakításuk hírét mi több határozottan kijelentette hogy már biztosan nem fognak kibékülni.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi tizenegy év után döntöttek úgy hogy véget vetnek kapcsolatuknak. Thursday June 23 2022. Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL.

405k Followers 2147 Following 1728 Posts - See Instagram photos and videos from Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial. Tegnap jelentette be a szomorú hírt Zámbó Krisztián miszerint véget ért kapcsolata. Június 21 kedd 1920.

A hírt maga az énekes árulta el a közösségi oldalán posztjában pedig többek között arról is beszámolt. Magyarázta a lapnak. 1 day agoZámbó Krisztián Instagram-oldalán közölte a nyilvánossággal hogy 11 év után véget ért a kapcsolata Zsuzsikával.

Először úgy tűnt Zámbó Krisztián kifejezetten jól viseli hogy több mint tízéves párkapcsolata zátonyra futott. Úgy érzi másképp alakult volna a sorsa ha lázadó kamasz korában édesapja tovább mellette tud állni. Néhány héttel ezelőtt szakított Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika akik 11 évig alkottak egy párt.

10 hours agoZámbó Jimmy fia újra szingli és bár egyelőre egyedül tölti az estéit sok hölgy szívesen csatlakozna hozzá. Zámbó Krisztián Hivatalos Oldala. The singer noted that the breakup was not due.

Krisztian Zámbó And the Zsuzzi He was already planning to get married and start a family when he came out of. Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi tizenegy év után döntöttek úgy hogy véget vetnek kapcsolatuknak. Zámbó Krisztián hivatalos oldala.

Esküvőre készültek most már az Instán sem követik egymást - Válságban a magyar énekes kapcsolata. By Muhammad Bowen June 22 2022. Nyilván vannak nehezebb óráim 2022.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi tizenegy év után döntöttek. Ugyan Zámbó Jimmy sírjához minden évben szerveznek hivatalos megemlékezést a Király legidősebb fia Krisztián a mai napig egyedül látogatja meg édesapja nyughelyét. Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt hogy tizenegy év után külön utakon folytatjákKrisztián most elmondta hogy alapvetően jól érzi magát de a magányos esték megviselik.

Zsuzsikát a követői faggatták a párkapcsolatáról. Zsuzsival nem vagyunk együtt három hete és ez nem is fog már megváltozni. Takács Zsuzsika és Krisztián tizenegy éven keresztül voltak együtt látszólag úgy tűnt hogy minden rendben van köztük.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt hogy tizenegy év után külön utakon folytatjákKrisztián most elmondta hogy alapvetően jól érzi magát de a magányos esték megviselik. Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt hogy tizenegy év után külön utakon folytatjákKrisztián most elmondta hogy alapvetően jól érzi magát de a magányos esték megviselik. Az énekes leszögezte nem harmadik fél miatt döntöttek úgy hogy elválnak az útjaik hanem az idő elteltével sokat változtak és.

A szakításban nem játszott szerepet harmadik fél nem veszekedve váltak külön egyszerűen már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik. Habár Zámbó Krisztián és párja Zsuzsika kapcsolata sokszor viharos volt és elég sokat veszekedtek mégis sokakat megdöbbentett szakításuk. Zámbó Krisztián elárulta hogy érzi magát a szakítás óta.

Krisztián pár hete videóban jelentette be hogy menyasszonyával külön utakon folytatják. Zsuzsival jóban vagyunk találkozunk is még.


Zambo Krisztian Edesem Official Image Clip Instagram Clip Official


Zambo Jimmy Almodj Kiralylany 2000 Youtube Youtube Music Concert


Zambo Krisztian


Zambo Jimmy Es Orban Jozsi Lanyok Sziveben Lakom 2000 Music Concert Jimmy


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas Youtube Character Fictional Characters Jimmy


Zambo Jimmy Ha Majd Nem Leszek Melletted En 2000 Youtube Music Is Life Music Youtube


Zambo Krisztian Bukott Diak 2014 Music Songs Singing Music


Herceg Ft Curtis Mi Amor Official Video Trending Songs For You Song Curtis


Pin On Celeb


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment Instagram Photo Couple Photos


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog Youtube Music Is Life Youtube


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas Talk Show Jimmy Scenes


Tarcsi Zoltan Jolly Hajnalba Megyek Ma Megint Haza Official Music V Music Concert Movie Posters


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El Jimmy Video


Az X Faktor Miatt Ugrottak Egymasnak Zambo Jimmy Fiai Jimmy Up Shirt Button Up Shirts


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs Fashion Class Ring Rings


Pin On Egyeb


Zambo Krisztian X Young G Egy Jo Asszony Mindent Megbocsat Official 4k Music Video Youtube Music Videos Music Youtube

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel